Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskişehir’de Poizi fırtınası esti

Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen Eskişehir Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde sahne alan sevilen sanatçı Poizi, performansıyla festival izleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen Eskişehir Kültür Yolu Festivali’nin

ESKİŞEHİR (İGFA) – Eskişehir Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Alanı dolduran izleyiciler, Poizi’nin sevilen parçalarına gece boyunca eşlik ederek festival heyecanını birlikte yaşadı.

Sanatçı; “Perde”, “Kimseler Duymasın” ve “5 Nisan” adlı parçalarını Eskişehirli hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahne performansı ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Poizi, özellikle genç izleyicilerden büyük ilgi gördü. Konser boyunca hayranlarıyla sık sık iletişim kuran sanatçı, festivalin en dikkat çeken performanslarından birine imza attı.